Старши треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви, че е доволен от своите футболисти, въпреки че "орлетата" отстъпиха на Локо (София) с 0:1. Наставникът на благоевградчани сподели, че иска да вижда повече увереност пред противниковата врата.

"Причината за загубата е, че не успяхме да реагираме след техния гол. През останалото време стояхме добре. Без да вкараш гол, трудно се взима точка или три. Откакто отборът се спаси, правим доста корекции в състава. Трудно намираме единомислие и разбирателство на терена. Имахме доста добри контраатаки. 

Това, което търсихме, се получи. Липсва ни късмет и увереност пред гола, което ни тежи. Искаме да дадем повече игрово време на част от футболистите. Тренировъчният процес и мачовете вървят добре. Няма отпускане, просто ни липсва голът. Вкараме ли гол, ние си взимаме поне точка. 

15

Ние си играем както досега - мач за мач. На последния двубой очаквам да има много фенове на стадиона, защото това ще е последният мач на Светослав Дяков. Излизаме за победа, както винаги", заяви Митревски.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Снимки: Владимир Иванов