Георги Иванов - Гонзо

Георги Иванов изненадващо напусна поста спортен директор на Локомотив (Пловдив). Двукратният победител в анкетата Футболист на годината си тръгва 2 години и 4 месеца, след като се завърна в родния клуб. С черно-белите той спечели Купата на България, Суперкупата и сребърните медали в първенството.

„Няма да продължа да изпълнявам функциите на спортен директор. Има неразбирателство между мен и собственика Христо Крушарски, и най-вече неговото недоверие към мен. Не е решение от вчера за днес и за да бъде факт моето напускане, ще трябва нещата да се оформят документално. Не искам да говоря, защото Локомотив има още един мач да изиграе. Пожелавам успех на момчетата, но има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив Пловдив. Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах“, каза Иванов пред „Дарик“.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри, че е разбрал за напускането на спортния директор Георги Иванов от медиите. По-рано Гонзо обяви, че освобождава шефския пост в клуба заради неразбирателство между него и боса на „черно-белите“. „Чух от Дарик, че Гoнзo напуска. Двамата не сме говорили и не мога да коментирам кой напуска и кой идва в Локомотив“, каза Крушарски пред колегите от dsport.