Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник застана пред медиите преди втората си среща начело на тима - последен мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Йън Бойс. “Червените дяволи” са водач в група F, следвани от Виляреал със 7 и Аталанта с 6, Йънг Бойс са последни с 4.

Германецът отново заяви, че е останал доволен от видяното в мача с Кристъл Палас, когато неговият тим победи с минималното 1:0.

“Първият половин час бе впечатляващ с начина, по който пресирахме по целия терен, не очаквах да го направим на нивото, на което го постигнахме. Това е нещо, което трябва да се случва всеки път. Важно е да продължим да изграждаме тима, защото сега имаме мачове на всеки три дни. Направихме го срещу Кристъл Палас и ще го правим в следващите мачове с Йънг Бойс и Норич. Все още има какво да подобряваме, да владеем повече топката, да създаваме повече шансове. Успехът може да бъде постигнат, само ако продължаваме да се развиваме.”, заяви германецът.

След това Рангник потвърди, че смята да направи определени промени в своя тим за утрешната среща, тъй като на Манчестър Юнайтед предстои тежка поредица от мачове в следващите седмици.

“Не съм решил окончателно, но има смисъл да дадем почивка на няколко играчи, тъй като имаме много натоварена програма в следващите седмици и месеци. Трябва да запазим положителния импулс и нашия дух, което ще стане с победи. Дори и да играем с няколко различни играчи, въпреки това е важно да спечелим. Трябва да компенсираме загубата от този противник в първата среща”, заяви Рангник.

Двубоят между двата тима е утре от 22:00 българско време.