Кристиано Роналдо получи стряскаща новина, след като сестра му Катя Авейро бе приета в болница с пневмония след прекаран COVID-19. Самата тя съобщи лично това с пост в социалните мрежи. 

„Последното нещо, което бих искал да напиша, е тази публикация. Новините обаче се разпространяват бързо и от уважение към тези, които ме следват и се грижат за мен и близките ми, ще споделя истината с вас. От 17 юли съм изолирана вкъщи, всичко вървеше много добре, почти нямаше симптоми, но следвайки протокола, стоях под карантина. За съжаление на 23-и се влоших. Оказа се, че съм развила пневмония от проклетия вирус. Накратко, хоспитализирана съм и правя всичко необходимо, възстановявам се благодарение на Бог и лекарите. Проклетият вирус няма да ме убие”, написа Авейро.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Роналдо даде положителен тест за коронавирус през октомври миналата година и тогава сестра му неглижираше COVID-19 с думите: „Най-голямата измама, която съм виждала, откакто съм родена. Ако Кристиано трябва да събуди света, то той е изпратен при нас от Бог".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)