COVID-19 удари и тима на Левице, където се подвизава българският национал Цветомир Чернокожев. Заради голям брой заразени играчи беше отменен мачът на тима със Списка от полуфиналната фаза за Купата на Словакия.

„Трябваше да играем мач за Купата миналата седмица, но все още нямаме яснота какво става. Никой в отбора не знае какво се случва.”, сподели пред Sportal.bg Цветомир Чернокожев.

Оказва се, че това не е единственият проблем пред отбора на 20-годишното българско крило. Заради оскъдния състав, който води подготовка в последните няколко дни, се налага отлагане и на следващата среща от първенството.

„Отмениха мачовете, защото почти целият отбор е заразен и това е още от миналата седмица. Сега тренираме само петима човека. В такъв състав сме от миналата сряда, но не знаем до кога ще продължи това. До този момент не сме пропуснали мач, защото по програма нямахме нито един, нито в сряда, нито в събота. Мачът с Приевидза, който трябваше да изиграем тази сряда обаче е отменен. – разкри българският национал. – Радвам се, че моят тест е нeгативен, би било хубаво вирусът да ме подмине, за да не ни обърква повече плановете.”