Българският полузащитник Антони Иванов прави вътрешен трансфер в Румъния и след като до момента играеше за Университатя (Крайова), вече ще носи екипа на Волунтари - 14-и от 16 отбора в местната Лига 1.
Университатя се доближи до водача ФКСБ "Ръководстата на Волунтари и Университатя (Крайова) постигнаха споразумение относно отдаването под наем на Антони Иванов в нашия клуб до края на сезона, се казва на страницата на Волунтари.

25-годишният софиянец започва кариерата си в ЦСКА, след което се мести в школата на Лудогорец и там стига до втория отбор. Следващите стъпки в кариерата му са Академик (София), Спартак (Плевен), ФК Созопол, Монтана, Септември (София) и трансфер в Румъния.

От 2018-а година заиграва в Газ Метан, след като преди това изкарва проби. Мести се в Университатя (Крайова) е през 2019-а година предизвика истински фурор със синята фланелка. При треньора Корнел Пъпура обаче нещата не се получават по най-добрия начин за нисичкия халф и той не попада често в плановете му. Сега ще има шанса да помогне на Волунтари, които се борят за оцеляване в румънския елит.

Антони Иванов получи фланелката с номер 4 на новия си отбор и се превръща в четвъртото зимно попълнение на този отбор.