Футболистите на Етър (Велико Търново) заминаха днес на лагер, с който започва вторият етап от подготовката. Първата част бе в домашни условия и завърши с контрола срещу Спартак (Плевен), завършила с победа 3:0.
Етър започна ударно контролите Етърци ще се готвят от днес до 31 януари в с. Ягода, Старозагорско, където ще отседнат и водят тренировъчен процес. В Южна България тимът ще изиграе и 4 контролни срещи. Вече са уточнени часът и мястото на двубоите с Берое и Ботев (Пловдив).

На 20 януари, сряда, от 14:00 часа "виолетовите" играят с Берое в Стара Загора, проверката е на стадион "Локомотив". На 23 януари, събота момчетата на Томаш гостуват на Ботев (Пд). Двубоят е от 14:00 ч. на спортния комплекс в Коматево. Следващите проверки са срещу Загорец (Нова Загора) на 26 януари и срещу Септември (София) на 29 януари.

Третият етап от подготовката ще бъде отново във Велико Търново от 1 февруари. Последната контрола на Етър ще бъде на 6 февруари в София срещу ЦСКА-1948- сериозно традиционен противник в последно време, като генерална репетиция за първия официален мач - гостуването на шампиона Лудогорец седмица по-късно.