Най-голямата дъщеря на Диего Марадона - Далма, се сбогува с баща си с много емоционално послание в профила си в "Инстаграм". 33-годишната аржентинка го публикува часове след погребението на Дон Диего, който почина в сряда. Далма показа и снимка заедно с татко си от детството си.

"Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес... защото знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново!

Вече ми липсваш, татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с теб живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там! Обичам те, татко!

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видео обаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам. Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб... НЕ МОГА... Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро!

Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", пише Далма в сърцераздирателния си пост в "Инстаграм", който за кратко време натрупа повече от 500 хиляди харесвания от последователите й.

Диего Марадона е признал официално осем свои деца - три дъщери, двама синове и три кубинчета с неизвестен пол. Най-известни са двете му щерки Далма и Джанина от 25-годишния брак с детската му любов Клаудия Вияфане.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona)