Авторът на изравнителния гол на Черно море срещу Славия Стефан Велев бе доволен от спечелената късна точка на "Овча Купел". Халфът се радва, че завърна в българския футбол с гол.

"Много важна точка за нас. Славия беше много агресивен. Най-радостното е, че не се подадохме и удържахме накрая да направим равенство. Противопоставихме се добре на опонента, а хубавото е, че няма контузии. Мисля, че най-позитивното е, че не загубихме мача. Радвам се, че се завърнах, и то с гол. Дано да продължа с попаденията, тъй като не вкарвам често”, каза Велев.

"Работим в Черно море, тренирам и когато прецени треньорът, нека да се използват шансовете от играчите. Чакаме своя шанс – това е”, констатира голмайсторът мача.

"Доста тежко беше за треньорите след пандемията. Трудно направихме подготовката, но ни трябва повече време. Има какво да работим и ми се иска да имаме успех. Отборът на Славия е по-агресивен от моя престой. Тимът има добри футболисти, има потенциал. Филип Кръстев е страхотен и искам да се развива добра посока”, завърши Стефан Велев.