Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев говори пред "Тема Спорт" за предстоящия по-късно днес двубой с ЦСКА-София в столицата. Белчев напусна "червените" на 1 май 2018 г. след година и половина начело, а на 6 март пое кърджалийци.

Интересното е, че през лятото той имаше разговори с ръководството на клуба да поеме отбора в екип с Люпко Петрович. Белчев обаче предпочете да остане в Арда. Така сега Стамен можеше да е редом до сърбина, а не срещу него. Хасковлията е бил за кратко помощник на Петрович в Литекс в края на 2015 г.

@@@

"Не съжалявам за нищо. Не съжалявам, че избрах Арда", каза лаконично Белчев. "Разбира се, ще бъде специално отново да изляза на "Армията". Винаги е удоволствие да си на този стадион. Но в крайна сметка аз съм професионалист и това няма да влияе по време на самия мач", допълни наставникът.

@@@

"Забравяме за загубата от Локомотив (Пловдив) в миналия кръг (2:5). Не мислим за този мач, макар че трябва да сме си извлекли необходимите поуки. Нужно е да подобрим представянето си. С ЦСКА ни чака тежък мач. Излизаме срещу много добър отбор, с треньор, който не се нуждае от коментар. Искам да покажем по-добро лице, отколкото в последния мач", заяви още треньорът на "сините" от "Арена Арда".