След побой - жена предаде мъжа си на полицията, а той буйствал в районното и нападнал полицай. Случката е от 29 юни от Панагюрище. Побойникът бил пред местно заведение в събота вечер и проявил насилие спрямо съпругата си. Тогава лично тя звъннала до полицията, която незабавно реагирала на сигнала.

На място бил изпратен дежурен автопатрул, който установил, че 43-годишният побойник бил добре подпийнал. За изясняване на създалата се ситуация съпругът бил отведен в сградата на полицейското управление. Там служителите предприели действия за съставяне на акт за нарушение на обществения ред.

По време на изготвяне на документите той обаче започнал да буйства, псува и обижда служителите на реда, ударил и бутнал за земята охраняващия го полицай и направил опит да избяга от районното управление през служебния вход, разказват от TrafficNews. Секунди по-късно бил задържан и приведен в ареста. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на властта