Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов не бе доволен от своите възпитаници след загубата от Хебър с 1:3 в Пазарджик.

„Не играхме добре. Отборът на Хебър е фаворит. Превъзхожда ни, поиграхме малко... Имаше само някои момчета, които свикнаха към залата. Отборът на Хебър е много добър. Някои от момчетата се попренавиха. Ние сме нов отбор трябва всички да се напаснем по отношението“, заяви Сашо Попов.

„Не ми се ще много да правим нова селекция. Ако намерим подходящи хора бихме помислили за нови.... Българи няма, чужденци трудно се навиват да дойдат в България...

Имам спокойствие, но имаме и други места за инвестиране. Партньорите ни биха искали да помогнат, но засега не бързаме“, добави Попов.

„Разбира се, че тук в Пазарджик ме посрещнаха с признателност. Не съжалявам, че не останах в Хебър, защото си обичам клуба. Иначе поздравявам Хебър - вече имат силен отбор и победи в Шампионската лига“, добави Александър Попов, който изведе Хебър до титлата през тази година.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.