Локомотив победи Етър с 1:0 в Елитна група U17. Победа и три точки за възпитаниците на Господин Мирчев. Единственото попадение падна в 68-ата минута. Центрирана топка бе отклонена с глава от Ивилин Чехларски към Кристиан Орманов, който се разписа за 1:0. Гостите имаха няколко опасни положения, но Стилян Иванов се намеси. Орманов, Сулев и Пенчов можеха да се разпишат за Локомотив.

В U15 Локомотив победи Етър с класическото 3:0. Поредна победа за възпитаниците на Аян Садъков-младши. През първата част няколко атаки на "черно-белите" бяха спирани заради засада, а гостите разчитаха на удари от дистанция, които бяха спасени от Антонио Вардин. В 30-ата минута Емре Даудов бе оставен сам в наказателното поле и с глава откри за 1:0.

Втората част започна вихрено за "черно-белите", които можеха да се разпишат на няколко пъти в рамките на минута. Логичното се случи в 51-ата минута, когато Алекс Младенов засече за 2:0 след подаване от дясно на Христо Аргиров. Крайното 3:0 оформи Аксел Велев. Той елиминира защитник, вратарят на Етър не се намеси, като така позволи на играча на пловдивчани да реализира третото попадение в срещата.