Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че вече е забравил първия мач с Левски от efbet Лига. Тогава “сините” победиха с категоричното 3:0, а Бала смята, че този двубой трябва да бъде оставен в миналото.

“Не си спомням мача първия полусезон, ние се готвим за идния. Ние сме разучили Левски, както те нас са ни разучили. Знаем къде да силните страни на съперника и ние ще се опитаме да се взползваме. Левски играят задружно, компактни са и се борят до последната секунда за всяка точка. Ние искаме всеки мач да играем за победа”, започна Балъков.

Мениджърът също така смята, че е време да се приключи темата с Мартин Камбуров и неговото напускане на клуба. Балъков също така съжалява, че Кирил Котев вече няма да е спортен директор.

“Камбуров вече не е при нас, време е да приключим темата. Той е гарант за голове, така че от тази гледна точка ни липсва много. Знаете философията на тоя клуб. Млади футболисти, които да се доказват. Нещо, което дълги години не се е правило, ние го правим сега. При нас се разчита на всички - от първия до последния, ако са здрави. Нормално е да има промени в мачовете, но разчитаме на всички футболисти”.

“Решението на Кирил Котев е лично негово. Аз с него съм работил професионално и съжалявам, че няма да продължим, но това е решението му. Засега няма да има заместник, функцията ще я разделяме общо”.

“За нас най-добре е да бъде равен мачът между Лудогорец и ЦСКА-София. Очаквам да стане хубав двубой”.