Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев изрази смело мнение относно това докъде може да стигне любимият му клуб в края на настоящия сезон.

„Не знам дали Христо Крушарски си мисли, че можем да станем първи, но аз вярвам. Моето желание от рождения ден с всеки изминал мач получава покритие. Ще бъда много щастлив накрая, ако съумеем да гледаме всички отбори под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-много? Това, че тези млади треньори в щаба ни – Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят изключително добре“, заяви Зума, цитиран от „Тема спорт“.

Футболист №1 на Пловдив за ХХ век допълни, че според него съставът на националния отбор трябва да започва от капитана на черно-белите Димитър Илиев.

„Впечатление от състав на Лудогорец ми направиха Антон Недялков и Кирил Десподов. Футболисти, които имат всички качества за съвременния европейски футбол – бързина, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния отбор Коце Видолов и за мен държавният тим трябва да започва с тях двамата и малко по-напред да е нашият Димитър Илиев. Това трябва да е основата на националния отбор. Около нея да се гради“, каза още Христо Бонев.