Нападателят на Арда Иван Коконов отбеляза едно от попаденията за днешната победа с 3:0 над Монтана. След срещата футболистът похвали съотборниците си за демонстрираната форма и се надява да се сбъднат мечтите на тима - участие в Европа.

“Всички момчета засулжават шампанско. Видях един компактен отбор на Монтана, докато имаха сили. Имахме късмет да отбележим гол и мачът се отвори за нас. Всеки път е трудно с отбор, който се брани в неговата половина. Ние се опитваме да се въртим в нападение, което обърква защитата на другия отбор.

Всеки нападател се чувства добре, когато отбелязва голове. Този гол ми дава самочувствие и се надявам да продължа серията от голове. Гледаме точките, но не и мястото в класирането. Ще го видим в края. Дано сме по-напред.

Надявам се всички да сме здрави и да сме в тази форма. Дай Боже да се случат тези мечти”, отговори Коконов на въпрос дали Арда може да извоюва квота за Европа.

След това нападателят коментира и един от бившите си треньори - Никола Спасов, който почина през седмицата.

“Помня само тази негова усмивка и позитивни емоции”, каза Коконов, който бе в предвождания от Спасов тим на Черно море, когато варненци спечелиха купата на България.