Поредната медийна инсинуация срещу Хебър разкри PlovdivDerby.bg за читателите си. От няколко месеца се тиражираа от няколко спортни сайта, че седем бивши футболисти на отбора, в това число и Георги Андонов са започнали дела срещу клуба. Пубикуваме без редакторска намеса „уж“ съдещите „зелените“:

„От името на хората съдещи клуба „ФК Хебър Пазарджик 1918“ – Георги Стоичков, Георги Андонов, Даниел Пехливанов, Асен Георгиев, Веселин Марчев, Димитър Везалов и Йордан Апостолов искаме да съобщим, че сме упълномощили адвокатска кантора „Дундов и синове“, откъдето са oбразували изпълнителни дела при ЧСИ, наложили са запори на банковите сметки на клуба, предстои запориране на спонсорските договори, както и запор на МПС-та. При продължаващо бездействие от страна на клуба ще бъдат сезирани Инспекция по труда, БФС, ФИФА и други“, се казва в декларацията от играчите.

Затова ние от PlovdivDerby.bg се свързахме с Георги Градев, който е мениджър на Георги Андонов и той зааяви:

„Жоро се представлява от мен, не е упълномощавал споменатата адвокатска кантора и не съди Хебър. Други футболисти може и да са подали искове към пазарджикли, но моят клиент не е имал никога финансови претенции към тях“.

Така става все по-интересно, кой стои зад поредната фалшива новина свързана с Хебър?