“Марица” постигна победа с рекордното 24:0 над “Левски” (Карлово) в РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА (2006). Двубоят се игра на стадион “Марица” в неделя. Общо 15 деца от състава на треньора Александър Николов успяха да реализират във вратата на противника. Трябва да се отбележи, че почти целия тим на гостите е от деца, родени през 2007 година.

“Марица” е водач в класирането с актив от 7 точки от 3 мача и голова разлика 32:1. Същия актив има и “Лидер”. В следващия кръг на тима предстои тежко гостуване в Смолян на “Родопа”, а срещата е на 10 октомври.

В другия неделен мач в школата на “Марица”, отборът от набор 2008 срази с 1:3 като гост “Родопа”. Срещата бе от 6 кръг в РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА-ЦЕНТЪР (2008). За воденият от Димчо Беляков тим реализираха Божидар Христев, Хасан Байрям и Емилиян Големинов. Единственият гол за тима воден от Юлиян Сюрджиев бе дело на Васил Георгиев.

“Марица” заема седмо място в класирането с актив от 9 точки. В следващия кръг тимът е домакин на “Ботев”-2. Срещата е на 11 октомври.

В РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА (2007) отборът на “Марица” почива в този кръг. Тимът дели 2-ро/4-то място с пълен актив от 6 точки и мач по-малко спрямо останалите. В следващия кръг момчетата на треньора Димчо Беляков гостува на водача в класирането “Реал”-1. Мачът е на 10 октомври.