Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев, който отбеляза попадението във вратата на Тотнъм при поражението с 1:2 от втория предварителен кръг на Лига Европа, бе горд от представянето на тима му.

"Ако трябва да съм максимално искрен, не съм и мечтал преди няколко месеца, че ще вкарам гол на Тотнъм", сподели бившият играч на Царско село.
Жалко! Локомотив (Пд) помечта, но отпадна от Тотнъм с високо вдигната глава (галерия+видео) "Това е сбъднат сън за мен. Горд съм от мен и отбора, направихме мач, с който зарадвахме цяла България. Надявам се, че този гол ще ми даде допълнително самочувствие. Щастлив съм, не всеки ден си вкарва на Тотнъм. Жалко за резултата. Ние преди мача си вярвахме, че можем да ги отстраним. Вярвахме си, че можем да направим нещо голямо. Както видяхте бяхме на няколко минути от чудото. Имаме указания, които спазваме стриктно. Колективът е на много високо ниво в Локомотив. Всички си помагаме, никой не казва нищо негативно на никой. Отборът е много силен, надявам се този добър мач да ни подейства положително. Играем всеки мач за победа", сподели Минчев след срещата.