Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи поредното си култово изказване, коментирайки предстоящия мач на сезона срещу Тотнъм. Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа е в четвъртък от 19 часа на стадиона в квартал „Лаута“.

„Живуркаме и чакаме с нетърпение да ритаме топката. Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специални ли сме от него? Това, че той иска специална кола, специални условия. И ние искаме много, ама сме земни. Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място, друго. Той иска специална кола от летището да обслужва само него. За марката – каквото имаме, това ще му дадем. Ние не сме толкова специални като англичаните“, започна изявлението си пред „Дарик“ клубният бос.

Ето какво още каза Крушарски:

Ще им покажем, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живяли, отколкото те. Защото те не могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием, започваме да се целуваме.

В Локомотив Пловдив настроението е пивко. Сега ще им поръчам по една бутилка вино да изпият и като излязат на терена да карат през просото. През цялото време работим психологически с тях. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон.

Тези, които ме слушат, знаят, че аз тото не играя, но Локомотив играе твърдо за победа. Значи не само сърбите, а и българите са малко по-освободени. Имаме и Алмейда, който е португалец и не е по-слаб от тях, така че нещата отиват на равен с равен.

Организацията за гледането на мача от нашите фенове е направена. Молбата ми е само да няма бомбички около стадиона, защото ще ни изядат главата. Стадионът не бил подходящ за игра и дотам стигнахме – трябва да се пазим от всичко имаше предупреждия за доста неща, трябва да внимаваме.

Ще видите нещо повече от чудото на Марек срещу Байерн. Екипът работи да освободи играчите пснихологически, за да правят това, което могат.