Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров коментира появилата се информация, че клубът му ще предостави лиценза си на Левски за следващия сезон, ако софийският тим спечели баража с Царско село за влизане/оставане в efbet Лига.

Това може да се наложи заради надвисналата опасност от фалит пред Левски, като повече яснота ще има в петък. Да продължи участието си в efbet Лига с лиценза на Септември е един от четирите варианта пред "сините", за които Sportal.bg вече писа.

Срещу подобен сценарий вече реагираха много остро феновете, които обявиха, че няма да го подкрепят.

"Да, запознат съм с това, което излезе по сайтовете, но няма нищо вярно. Никога и по никакъв начин не е говорено с мен на тази тема. Няма как да дам или продам лиценза на Септември на Левски. Няма как да стане", обяви Румен Чандъров пред колегите от Блиц.

"Изобщо не е обсъждан такъв вариант. Това е плод на някакви фантазии. Ако имаше разговори, щях да ви кажа. Със Сираков отдавна не съм говорил. Човекът има проблеми за разрешаване. Не съм аз решението. На Левски е нужен мощен спонсор или няколко бизнесмени, които да работят заедно", добави босът на Септември (София).