Атанас Узунов

Най-добрият ни рефер Атанас Узунов зададе някои въпроси пред колегите от Марица към реферите и шефовете им по повод скандалния мач Локомотив Пловдив – ЦСКА. В него арбитърът Ивайло Стоянов подари победата на червените с неотсъдена дузпа и отменен гол на черно-белите. Ето какво написа Атанас Узунов:

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат,но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив-Пловдив и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм,но отново ще сгрешите!!!

Искам да попитам как преценяте кое е наказателен удар и кое не,като 90% от Вас не сте се стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка отправена в очертанията на вратата и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане,дори не го коментирате,но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля,че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви в престощите срещу да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори.

Атанас Узунов

източник: marica.bg