Световният шампион от 1990 година Андреас Бреме поздрави малкия Андрей Евтимов по случай рождения му ден. Мъникът Анди, който на 8 юли навърши 1 годинка, получи специални поздравления от легендата на германския футбол. За Бреме датата е особено любима, тъй като на нея точно преди 30 години вкарва решаващия гол за победата на Бундестима с 1:0 над Аржентина във финала на Мондиале'90.

Бреме и бащата на Андрейчо, популярния футболен фен Кирил Евтимов, поддържат приятелски отношения и бившият ляв защитник не е останал безразличен към празника на малчугана. Интересно е, че на същата дата 8 юли, но през 2014 година се състоя друг незабравим мач с участието на Германия, а именно смазващата им победа над Бразилия със 7:1 в полуфинала на световното първенство.

На днешната дата - 10 юли, преди 26 години пък беше последният мач на Анди Бреме с националния екип, когато България изхвърля тогавашния световен шампион в 1/4-финален мач в Ню Йорк след знаменитата победа с 2:1.

Евтимов отбеляза празника на сина си подобаващо с тържество, на което имаше голям брой изненади и подаръци за рожденика. Освен от Бреме, специални поздрави за бебето изпрати и друг световен шампион Роберт Пирес, който е много близък с бургазлията. Време да се види с любимеца си намери и звездата на Левски Станислав Иванов, който отдели специално внимание за рожденика.