Вратарят на Дунав (Русе) Благой Макенджиев изказа мнението си след спечелената точка на отбора срещу Ботев (Враца). Двата тима не успяха да си отбележат попадение.

@@@

"Доволен съм от точката, която взехме. Целият отбор се раздаде, равенството бе заслужено. Ботев може би игра малко по-добре от нас, но ние сме доволни. Според мен в групата силите са изравнени, ние даваме максимума от това, което можем. Мисля, че е добре за нас като първи мач да стартираме с позитивен резултат.

С максимално усилия и много тичане се получи тази нелоша игра и този добър резултат. Домакинската ни форма не е от най-добрите, а и няма да може да се напълни стадиона след пандемията. Не мисля, че домакинският фактор е толкова важен, но се надявам да продължим добрата си форма срещу Царско село.

Нещата започват да се организират, но в нашата съблакелня има големи мъже и в следващи два мача финансите няма да са от значение. За 2 часа на стадиона няма пари, няма нищо, ние даваме максимума от себе си. След пандемията ние не успяхме и една тренировка да проведем. Това, което правим на терена, е максимума, което можем да дадем. Аз имам договор до края на първенството, на този етап няма нищо сигурно. Зависи от много неща дали ще остана тук. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си, колкото и време да съм тук", заяви Макенджиев.