Красимир Балъков говори пред колегите от "Канал 3" за назначението си в ЦСКА 1948. Според него треньорът няма цвят и призна, че в бъдеще е готов дори да води и Левски. Ето какво каза той:

"Хубаво е, че Левски се съвзема. Българският футбол има нужда от силни отбори. Когато нивото е по-високо, тогава ще се представяме по-силно в европейските турнири. Треньорът няма цвят. Имам договор с ЦСКА 1948 за три години и мисля за развитието на клуба. Ако някой ден от Левски ме поканят за треньор, защо пък да не приема.

@@@

За спечелване на титлата не искам да говоря. Нашата цел е да практикуваме качествен футбол, който да радва окото на феновете. Ако спечелим титлата, няма да я откажа. В този момент си гоним набелязаните цели, а на следващ етап ще си поставяме нови.

И четирите отбора са заслужили да са на полуфинал за Купата на България. Кой ще грабне трофея, не мога да кажа. Ако ЦСКА го направи, няма да се разсърдя. Лудогорец е най-добре организираният клуб. Отборът залага на един стил и играчи от доста време. Трудно някой ще може да ги настигне, но във футбола стават изненади", завърши Балъков.