По три титли от НБА и Евролигата, трофеи от Световно първенство и Евробаскет, считан за един от 50-те най-добри европейски играчи според ФИБА. Това са само част от успехите на Тони Кукоч, който за трета поредна година не попада в "Залата на славата". Самият Кукоч сподели мнението си за поредната си неуспешна номинация.
Светислав Пешич: Трудно ми е да повярвам, че Тони Кукоч все още не е в "Залата на славата"
"Честно казано, за мен означава много повече това, че играх заедно с Майкъл Джордан и спечелих титли в НБА. Нямам никакво влияние при въвеждането си в "Залата на славата". От хората се иска да решат, но аз много бих искал да разбера кои са тези хора. Твърди се, че не се знае кои са те, защото не са представени публично. Наистина не знам дали някога ще вляза в "Залата на славата". Ще ми хареса ли? Разбира се! Е, още една година мина, но нищо не се случи", каза Кукоч пред "tportal".

Toni Kukoc on Hall of Fame snub: I'd really like to know who are the people who decide

| Eurohoops https://t.co/7YLJQ21aRf

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 8, 2020
"Знаеш ли, когато стане въпрос за това хората да говорят за най-великите играчи, те редовно ме поставят сред най-добрите европейски баскетболисти заедно с Дражен Петрович и Владе Дивац, които са в "Залата на славата". Не мога да кажа, че не ми пука. че не съм там. Но от друга страна не искам да хабя енергия за това", добави Кукоч.