Winbet не спира да предлага на своите клиенти атрактивни бонуси за малкото останали футболни срещи по света, които продължават да се провеждат по програма.

Освен традиционните три Super hot залога, които са налични всеки понеделник, сряда и петък, за днес Winbet e предвидил още едно специално предложение – бонус за всеки картон в срещата между Славия Мозир и БАТЕ Борисов.

Славия Мозир и БАТЕ Борисов се изправят един срещу друг в първи полуфинален сблъсък от турнира за Купата на Беларус. Мачът на стадион „Юност“ започва в 17:30 часа.

Двубоят буди сериозен интерес и силите на съперниците изглеждат изравнени, след като Славия победи БАТЕ с 2:1 в края на миналия месец. Две попадения за успеха тогава на клуба от Мозир реализира Никита Мелников,а голът за „трактористите“ бе дело на исландеца Вилум Вилумсон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

По време на срещата от втория кръг на беларуската Висша лига, играна на 28 март, прехвърчаха много искри, като жълти картони получиха Владислав Жук, Никита Мелников, Андрей Чухлей и Александър Раевский от Славия и още трима играчи на БАТЕ - Александър Филипович, Дмитрий Бага и Павел Нехайчик.

Предстоящият сблъсък се очаква да бъде не по-малко напрегнат и бонус предложението на Winbet изглежда изключително примамливо.

Повече информация за него, както и всички останали налични пазари може да видите на Winbet.bg.