Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е на път да си навлече неприятности с британското законодателство, след като беше изловен да води тренировка на част от отбора си в един от лондонските паркове.

На кадрите се вижда Специалния във виолетова фланелка и долнище на анцуг да дава наставления на Танги Ндомбеле, Дейвисон Санчес и Раян Сесеньон. Те със сигурност не спазваха въведената от британското правителство дистанция от два метра между хора, когато са в група на обществено място.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Така Моуриньо и Тотнъм може да си навлекат същите проблеми като ЦСКА. Както е известно, най-титулуваният български клуб може да бъде глобен, след като дрон показа тренировка на тима в нарушение на разпоредбите на оперативния щаб.

Поведението на Специалния и играчите му е поредният повод за критики към „шпорите“. В последни дни клубът съкрати с 20% заплатите на 550 души от персонала си. Това са хора, които не се занимават директно с футболните въпроси в Тотнъм.

Лондончани са на осмо място в класацията на отборите с най-големи приходи за последните няколко сезона. Поне това показва проучване на известната компания „Делойт“.