Днес ще ви запознаем с близнаците Веселин и Станимир Празови. Те са родени през 2006-та година и играят в Спартак Пловдив. Веселин играе десен външен халф, а брат му ляв външен. Двамата имат изключителен синхрон на терена и много често са в основата на всичко красиво при набор 2006. 

Къде тренирате ?

В.П: Тренирам в Спартак набор 2006 от 8 години.

С.П: Аз също тренирам в Спартак от 8 години.

Какво мислите за положението в България, предвид карантината, която бе наложена?

В.П: Мисля, че това което се случва е много лошо. Трябва да спазваме правилата и час по скоро нещата да се нормализират. Пожелавам на всички здраве и късмет.  

С.П: Не е приятно това положение в което сме, но трябва да спазваме правилата и да се върнем възможно най-бързо към нормалния начин на живот

Формата за един футболист е най-важна. Успяваш ли в условията на карантина да я поддържаш?

В.П: Поддържам форма като тренирам вкъщи. Правя упражнения за сила и стабилизация, а с топката, техника. Използвам времето да подобрявам както техническите, така и тактическите си умения.

С.П: Тренирам вкъщи като правя упражнения за техника и сила.

Как се представяте в първенството при 2006?

В.П: Направихме силни мачове за Купата на България, а в първенството можеше да сме концентрирани малко повече в някои мачове. Мисля, че се справяме добре в мачовете, но не трябва да се задоволяваме с това ниво, а да се опитваме да надграждаме всеки един мач. Амбициите ми за следващата година са да подобря представянето си. Надявам се да бъда по постоянен и да помогна на отбора си да печели всеки мач, независимо срещу кого играем.

С.П: Мисля, че се справяме добре в първенството. Можеше да сме по напред в класирането. Амбициите ми са да се класираме Елитната група и да затвърдим добрите си изяви.