Наставникът на Хебър Николай Митов говори пред колегите от Спортал.

„Длъжни сме да правим това, което казва държавата. Хората взеха уникални мерки – правителството и г-н Борисов. Трябва да налагаме млади футболисти, както направи Славия. Икономически не мога да кажа как ще повлияе кризата на футбола в България“.

„Никога не сме казвали, че Хебър трябва да бъде на 100% в А група. Нека говорим реално. От новите футболисти само Везалов и Марчев играеха редовно в елита. Янко Ангелов е добър футболист. Влади Гаджев беше контузен дълго време. Георги Андонов е уникален футболист – играл в Хебър, Ботев (Пд), Берое и Верея. Но е на години“.

„Не се разделихме с футболистите заради пандемията. Те бяха отстранени от отбора след разговор с ръководството. Аз съм виновен за селекцията. Това е реалното класиране на отбора засега. Вкара се някаква психоза, че трябва да влизаме. Още не сме готови. Аз си подадох оставката, но не ми я приеха. За тези футболисти съм направил всичко възможно, което трябва да се направи. Каквото поискаха, това направих. Аз за сина си не съм правил такива неща. Бяха ми казали – защо не си подадеш оставката?“, добави той.