Още от 9 януари 11-годишните деца на Левски (Паталеница) започнаха тренировки за пролетния полусезон в „Зона Пловдив", като тандемът Тони Кокошаров и Стоил Фърцов тренират три пъти в седмицата и провеждат по една контролна среща за да могат футболистите да покажат своите качества в игрова обстановка.

Изиграха мачове с Лион (Пловдив), Марица 2 (Пд), ДФК Орлета, Пловдив Сити набор 2010, Кронос набор 2010 и взеха участие в един приятелски турнир срещу отборите на Беломорец (Асеновград), Лион (Пд), Юнайтед Пловдив, а миналата седмица срещнаха в домакински мач пловдивчаните от Пълдин.

„За 7 седмици изиграхме 9 мача като резултатите не са най-важното", твърди Кокошаров пред репортер на BgDerby.
„Първенството започва на 8-ми март, а до тогава ще изиграем поне още 6 мача. За тези 9 мача вкарахме средно по 4 гола на мач, което е напредък. Има израстване и в играта на децата, в индивидуалните качества на всеки един от тях. С Фърцов се стараем всяко едно дете да получава внимание, по време на тренировъчния процес. Стараем се да са дисциплинирани, да се стараят, да работят в екип. Това че са на терена, а не пред компютъра може само да ни радва", добави младия треньор на паталенчани.