Берое U15 записа победа в последната си контролна среща преди старта на първенството в Елитната група. Тимът, воден от Слави Жеков се наложи с 2:0 над Сините камъни в среща, играна днес на Изкуствения терен над стадион "Берое". Попаденията за "зелено-белите" бяха дело на Дамян Йорданов и Марио Начев.
Първият двубой на Берое U15 през пролетния полусезон в Елитната група е на 22 февруари. "Зелено-белите" са домакин на Септември, мачът е от 12.00 на Изкуствения терен.

Берое 2007 изигра днес последната си контролна среща преди участието в турнира "София Къп". Съперник на момчетата на Дидо Желязков бе Ботев (Пловдив), мачът завърши 0:0. Двубоят се игра на изкуствения терен над стадион "Берое".
Първият мач на Берое 2007 на турнира "София Къп" е на 20 февруари от 12.00 часа. Съперник е тимът на ЦСКА 1948

Успех за Берое 2008 в днешната контролна среща. Тимът, воден от Павел Димов се наложи с 4:2 над Ботев (Пловдив), двубоят се игра на Изкуствения терен над стадион "Берое". Това бе последната проверка преди участието на "зелено-белите" на турнира "София Къп". Надпреварата стартира на 20 февруари, първият мач на Берое 2008 е срещу ФК Севлиево.

Берое 2011 изигра днес две контролни срещи във Велико Търново. Мачовете бяха планирани да се състоят още миналата седмица, но заради лошото време бяха отложени. Децата на Трифон Панев спечелиха и двата двубоя като се наложиха с 11:0 над Етър и с 10:0 над Янтра. И двата мача се състояха по правилата на Футбол 7, а малките "зелено-бели" таланти демонстрираха силни изяви и в двете срещи.
Подготовката на Берое 2011 за предстоящото участие в турнира за Купа София завършва утре с двубой срещу Първомай, набор 2010. Той ще се играе на Изкуствения терен над стадион "Берое".