Първи професионален договор с шампиона „Лудогорец“ подписа петричката футболна надежда Петър Караангелов. Халфът бил приятно сюрпризиран още на 28 декември, когато навърши 18 г. На прага на пълнолетието от клубната канцелария са звъннали и са му съобщили, че 3-годишният му контракт вече е изготвен. Двете страни са подписали в столичния офис на по-малкия от братята Домусчиеви – Георги, в присъствието на директорите в клуба Ангел Петричев и Георги Караманджуков, като П. Караангелов е бил придружаван от баща си, Петър Караангелов-старши.

Любопитно е, че Пепи е единственият от своя набор 2001, който се сдоби с професионален договор, което е сериозно признание. Той изпраща една от най-успешните си години в Разград, след като със серия от негови решителни голове „Лудогорец“ /2001 г./ спечели купата на БФС, стана държавен вицешампион с U19 на орлите, записа поредица от добри мачове с дублиращия тим, а вече е пълноправен член и на голямото семейство на мъжкия състав. Футболистът обаче не попадна в призовата тройка на “Спортист на Петрич за 2019 г.”, където неизменно присъстваше в последните издания на класацията. От днес П. Караангелов е на лагер в Сандански с дубъла на лудогорци в очакване скоро да бъде призован и в първия отбор.

Преди вече повече от 2 години Пепи премина от Ботев в Лудогорец, като и до ден днешен информациите за това какви са причините са доста разнопосочни. Едни обвиняват него и родителите му за избора, а близки до играча твърдят, че той е бил оставен без такъв от тогавашното ръководство на школата на канарчетата и треньорите му.