Юношите старша възраст на Хебър записаха победа като гост в мач от десети кръг на първенството от „Зона София". Възпитаниците на Николай Христов и помощника Цветан Павлов удариха с 1:2 лидерите в класирането Септември (Сф).

Хебърци не се притесниха от своя противник, макар че повечето момчета са родени през 2002-2003 година, а трябва да отбележим, че столични са запазен отбор от малка детска възраст и са набор 2001.

Двата гола за „зелените" вкара Мартин Кадьов, който заедно със Спас Видев, Богомил Божуркин и Даниел Кадьов са в разширения състав на Николай Митов в мъжете на Хебър и изиграха най-силния си мач от началото на сезона.

Така пазарджиклии остават на четвърта позиция в класирането с 18 точки и голова разлика 24:12, а следващата седмица приемат друг силен отбор Витоша (Бистрица), които се възползваха от грешната стъпка на Септември и оглавиха класирането на „Зона София".

СТАРТОВИТЕ 11 НА ХЕБЪР: Спас Видев, Димитър Харизанов, Христо Георгиев, Николай Радев, Даниел Кадьов, Мартин Кадьов, Пламен Димитров, Цветан Йорданов, Майкъл Мечкарски, Кристиян Добрев, Богомил Божуркин