Младата звезда на Левски Станислав Иванов гостува в предаването "Часът на сините" по Sportal TV. Той сподели, че е важно да има постоянство във формата му и определи своя най-сладък гол до този момент.

"Чувствам се отлично. През последните години се трудих доста, за да се наложа да играя. За един млад футболист най-важно е постоянството. Млади сме, възможно е да ти падне формата. Всеки мач за Левски е труден, важното е да изпитваш удоволствие. Важното е да печелим и да изпитваме удоволствие. Най-сладък ми е голът с ЦСКА, въпреки че не победихме. Трябваше да победим, не мога да си обясня защо не стана", каза Иванов пред Sportal.bg.

"Доста е по-лесно да играеш с Живко Миланов. Той много ми помага. Имаме разбирателство на терена. Свикнал съм да играя в предни позиции. Свикнах на крилото, сега се чувствам много добре. Получих доверие от клуба и показах на какво съм способен", добави още той.

"Стояхме доста добре срещу Черно море. Получаваха се хубави неща на терена. Свикнах с методите на работа на Хубчев. Той прави добри тренировки. Дано продължаваме по същия начин. Той иска да се раздаваме и да показваме най-доброто", коментира младият футболист.