Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко има сериозни проблеми преди гостуването на Лудогорец в Разград. Той няма да може да разчита на четирима от своите основни бранители - Георги Шенников, Кирил Набабкин, Виктор Васин и почти сигурно и Седрик Гогуа. Заради всичките тези трудности руската федерация позволи на “Армейците” да картотекират по спешност 18-годишния Максим Елеев, който по принцип е част от втория отбор на московчани.

От мача с Тамбов има два проблема за Гончаренко - Гогуа се контузи и навярно няма да пътува за България, а Хьордур Магнусон е получил пореден жълт картон и ще бъде наказан за следващия мач в Премиер лигата на Русия.Поп принцип откакто Виктор Гончаренко пое ЦСКА, той разчита на схема с трима централни защитници. В срещата с Тамбов това бяха Игор Дивеев, Гогуа и Магнусон. Сега за мача с Лудогорец наставникът вероятно ще се наложи да хвърил в игра новия хърватин Звонимир Шарлия.


Със сигурност аут за двубоя с разградчани е и една от звездите на ЦСКА - Алан Дзагоев. Той още лекува тежка контузия, получена през ноември миналата година.

“Меридиан мач”