Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че може би е сбъркал при определянето на стартовия състав за гостуването на Левски. “Моряците” загубиха с 0:3 на “Герена” след груби индивидуални грешки през първото полувреме, когато паднаха всички голове във вратата на дебютанта Миодраг Митрович.

“Мачът беше равностоен игрово, но ние направихме преаклено наивни грешки, които подариха победата на Левски. Първият гол беше абсурден, но това е част от футбола. Не се сърдя на момчетата, те се стараха много. Не за първи път допускаме лесни попадения на чужд терен. При 0;1 трябваше да останем компактни на терена, а не да позволим да ни хванат два пъти на контраатака”, каза Илиев.

@@@

“На полувремето коригирахме някои неща. Нямахме късмет да върнем едно попадение. При 1:3 мачът щеше да стане по-интересен. Може би и аз сгреших, че направих толкова промени в състава, но това ми е работата - да взимам решения. Надявам се срещу Ботев (Пловдив) да покажем по-добре лице и да спечелим”, продължи наставникът на “моряците”.

“През лятото ни напуснаха шестима титуляри, което нямаше как да не се отрази. В началото имаше еуфория след двете победи, после изпуснахме мачове, в които доминирахме, и ентусиазмът се позагуби. Липсва ни самочувствие и опит”, констатира бившият национал.