Стана ясна програмата при децата, състезаващи се във Футбол 7 (2010) и Футбол 5 (2011/2012) с точните дати и часове на срещите. Първенствата стартират на 14 и 15 септември:

ДЕЦА 2010, ФУТБОЛ 7:

"А" група: Срещите ще се играят в неделя на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Кронос участва с 2 отбора в групата, а останалите клубове с по 1. 

"Б" група: Срещите ще се играят в неделя на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Във всеки кръг има по един почиващ отбор.

"В" група: Срещите ще се играят в неделя на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Във всеки кръг има по един почиващ отбор.

ДЕЦА 2011/2012, ФУТБОЛ 5:

"А" група: Срещите ще се играят в неделя и една събота на едно от игрищата на Младежкия център на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Във всеки кръг има по един почиващ отбор.

"Б" група: Срещите ще се играят в неделя и една събота на едно от игрищата на Младежкия център на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Марица участва с 2 отбора в групата, а останалите клубове с по 1. 

"В" група: Срещите ще се играят в неделя и една събота на едно от игрищата на Младежкия център на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК.