Стана ясна програмата при децата, състезаващи се във Футбол 9 (2008) и Футбол 7 (2009) с точните дати и часове на срещите. Първенствата стартират на 14 и 15 септември:

ДЕЦА 2008 - ФУТБОЛ 9

"А" група: Мачовете ще се играят в неделя на Арена Велд на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК. В групата ще има по един почиващ отбор всеки кръг. Локомотив участва с 3 отбора в групата, останалите клубове с по 1.

"Б" група: Мачовете ще се играят в неделя на Арена Велд на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК. В групата ще има по един почиващ отбор всеки кръг. Клубовете имат по 1 отбор в групата, като в нея участие ще вземат два клуба с идентични имена от Хасково.

"В" група: Срещите ще се играят в събота на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. В групата ще има по един почиващ отбор всеки кръг. 

ДЕЦА 2009 - ФУТБОЛ 7

"А" група: Срещите ще се играят в събота на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Кронос участва с 3 отбора в групата, Пловдив Сити с 2, а останалите клубове с по 1. Марица има два отбора - по един във всяка група.

"Б" група: Срещите ще се играят в събота на едно от игрищата на СОУ "Софроний Врачански" в Пловдив. Програмата вижте ТУК. В групата ще има по един почиващ отбор всеки кръг.  Марица има два отбора - по един във всяка група.

"В" група: Срещите ще се играят в събота на "Арена Велд" на Гребната база в Пловдив. Програмата вижте ТУК. Велд участва с 2 отбора в групата, а останалите клубове с по 1.