Тежка загуба за Берое U17 при гостуването на Национал U17 в Елитната група. Тимът, воден от Сидер Димитров отстъпи с 0:9. "Безобразно представяне на отбора през цялото игрово време и резултатът бе напълно закономерен. Съжалявам за бездушната игра и поднасям своите извинения на всички хора свързани с клуба!!!", заяви след срещата Сидер Димитров.

Берое U15 отстъпи с 0:1 при гостуването си на Национал U15 в среща от 3-я кръг на Елитната група. Момчетата на Слави Жеков имаха своите шансове за нещо повече в срещата, но не успяха да се възползват от тях. "Зелено-белите" пропиляха четири чисти възможности за попадение, останали сами срещу вратаря преди съперника да се възползва от допусната в редиците им грешка при центриране и да отбележи единственото попадение в срещата. "За мен бяхме по-добрият отбор, но за да победиш трябва да отбележиш гол повече. Трябва да работим много, защото хубаво е че създаваме, но трябва да и отбелязваме", заяви след края на срещата наставникът Слави Жеков.
В следващия кръг Берое U15 е домакин на Витоша 13. Мачът е на 14 септември в 15.00 часа на изкуствения терен над стадион "Берое".