ДЮШ на “Марица” набира деца, набор 2012, съобщават от клуба: "Треньор на тима ще бъде Иван Михайлов. Отборът ще тренира два пъти седмично на стадион “Марица”. За този състав, както и за всички останали от школата на клуба са осигурени екипировка и помощни средства, които не се заплащат допълнително. Освен физическа подготовка и развиване на футболните качества на децата, в клуба се набляга и на дисциплината и възпитанието.

Такаста е в размер на 50 лева, като за повече от едно дете в школата или за деца в неравностойно положение има сериозни облекчения. В школата се работи по програми за всеки отделен набор с цел по-лесен преход и приобщаване към следващите възрастови групи, както и на юношите в мъжкия отбор.

Ако желаете вашето дете да се развива в школа, в която то да има перспектива пред себе си, след години бъдеще и в мъжкия футбол, то именно “Марица” е мястото! Легендарната школа е създала много футболисти през годините - неоспорим факт, който ни кара да бъдем горди с постиженията им. През изминалия сезон повече от 15 юноши “вкусиха” от мъжкия футбол, като много от тях ще бъдат гръбнак на представителния отбор през предстоящия сезон 2019/2020. През отминалата кампания ясно се видя, че тази политика носи успех и младите кадри на клуба не само се включиха успешно при мъжете, а някои от тях се превърнаха в основни футболисти.

Президентът Христо Христов не веднъж е заявявал, че ДЮШ ще бъде приоритет в политиката на клуба. В школата на “Марица” екипировката и пособията за тренировките се осигуряват от клуба, а не се заплащат допълнително.

При проявен интерес или нужда от повече информация позвънете на телефон 0886444927 - Димчо Беляков (директор на ДЮШ) или на 0896097492 - Иван Михайлов (треньор). Информация можете да получите и чрез запитване на нашата страница във фейсбук."