Академията на Хебър вече започна подготовка за сезон 19/20, а само в BgDerby можете да видите как е изградена треньорската структура за да се развиват талантите от Пазарджик.

Хебърци ще имат 23 отбора от 19 до 6-годишна възраст като всички отбори ще участват в първенствата на различни зони - Пловдив, Пазарджик и София. Друг интересен факт е, че 90% от треньорите са преминали като футболисти в мъжкия тим на Хебър.

Директор на ДЮШ е отново Спас Спасов.

Главен методист на академията е испанеца Оскар Паласиос Хименес.

Николай Христов ще води U19, а негов помощник е доскорошния футболист на „зелените" Цветан Павлов. Цеката, както е познат в Пазарджик поема и отборите на U7 - първа и втора група.

U17 и U8 - първа група са поверени на Спас Гигов, а Мартин Сечков ще му бъде помощник при 17-годишните. Сечката ще води и две гарнитури, първата е при 10-годишните деца - трета група, а другата е U8 - втора група.

При 15-годишните Хебър ще се яви с две формации. Първата ще участва в първенството на „Зона София" и за тях ще отговаря Павел Велов с помощник Иван Ранчев, Втората ще бъде водена именно от Ранчев, а децата ще играят в Областното първенство на Пазарджик. Ранчев, който е за първа година треньор при „зелените" е даден и отбора на децата набор 2010 - втора група. Велов ще води и децата набор 2009 - първа група.

U14 е поверен на друг новак в академията Йордан Чолов, а освен за тях ще води и втора група на набор 2008.

Кирил Божков ще е треньор на децата до 13 години.

Станислав Чочков ще тренира отборите U12 - първа група и U10 - първа група.

На Иван Андреев са поверени три гарнитури: набор 2008 - трета група и децата родени през 2009 година - втора и трета група.

Недко Минчев ще води отново децата набор 2011 - първа група, като и най-малките сладури родени през 2014 година.

Атанас Минчев поема отборите U9 - втора и трета група.

За подготовката на вратарите ще отговарят Стефан Кошлуков и Васил Кузманов, а кондиционен треньор отново е Антонио Кантарев.