Нов човек до себе си има вдовицата на мистериозно изчезналия бос на ВИС–2 Методи Методиев – Мето Илиенски, гласи горещ слух в подземния свят.

Бивши висаджии твърдят, че след дълъг траур и скърбене по любимия човек Яна Методиева отново е сключила брак. Промяната е видна по официалните документи, съставяни от 40-годишната Яна, показа проверка на „България Днес“. Решителната крачка в живота на вдовицата за първи път е отразена в края на април при създаването на фирма „Блу Груп“. В документите по регистрацията Яна е вписана като Яна Методиева Драгоева. Във фирмата с предмет на дейност  ремонт и строителство са вписани двама съдружници, но никой от тях не носи фамилията Драгоев.

Кой е мистериозния мъж до вдовицата на Мето Илиенски няма никаква яснота. Къде и как са се запознали двамата, как е пламнала любовта между тях и по какъв начин са се развили отношенията им е съвсем неясно. Не се знае и къде е била сватба им, ако е имало такава. Знае се само, че Яна е с нова фамилия, което става само след сключване на брак. За момента капиталът на фирмата е едва 1000 лева. Според слуховете обаче Яна обмисля да инвестира там немалка част от наследството на обявения официално за мъртъв от съда Методи Методиев. Според неофициална информация босът на ВИС-2 Мето Илиенски приживе е натрупал богатство за над 60 млн. долара.