След като миналата седмица Нина Димитрова надлъж и нашир ни въведе как протича живота й с Борислав Димитров, по-известен като Боби Манекена,  в Монако, при нас достигна доказателство, което оборва някои нейни твърдения, научи HotArena.

 

Пловдивчаните Нина и Боби са се взели за някакви звезди и това силно дразни околните. За тях най-вече се знае това, че пускат текстови сигнали до българските медии, в които представят себе си като богати и успешни българи, които живеят охолно в скъпарския град Монако.

 

Стават популярни миналата година, когато вдигат сватба, а техни кумове стават Николай Бареков и съпругата му. Като сватбен подарък Бареков подарява на новото семейство едноседмичен  тузарски „меден месец“ в Ница и Монако, а пловдивски сайт не спира да отразява подвизите на Димитрови като събития, които са от голямо обществено значение и важност.  

 

През ноември 2018 година в същата медия излиза новина, че Нина и Боби официално са се преместили от Пловдив в града на лукса - Монако. В статията се твърди, че скоро двамата щели да се принесат в свой собствен дом, а докато той е готов, обикаляли луксозните хотели.

 

Наш читател ни изпрати как на 15 ноември месец 2018 година Нина Димитрова е писала в групата „Българи в Ница, Кан и Монако“, че тя и съпругът й си търсят „апартамент под наем, студио под наем или стая под наем в Ница по възможност за наемане от другата седмица на 21.11. с месечен наем до 600 евро“.

 

В крайна сметка Димитрови очевидно и Ница я имат за Монако. Определено 600 евро на месец за наем не е малка сума, но със сигурност за толкова няма да могат да си намерят дори и кенеф в Монако, имайки предвид високия стандарт на живот там, който очевидно двамата не покриват. Но им се ще да могат да си го позволят и всячески се опитват да лъжат в тази насока.

 

На информатора ни му е доста съмнително семейството да живее в Монако дори и в момента, както те твърдят. Друг от читателите ни разказа, че Нина и Боби обикалят от хотел на хотел, но не за да спят там, а за да висят във фоайетата и да си правят снимки, с които уж да лъжат другите хора, че са отседнали в тях. „Прави впечатление, че никога нищо не са си поръчали, само си почиват по сепаретата на хотелите. Друго занимание е да пробват дрехи в бутици и да се снимат или да ходят на изложение на коли и там да си правят клипчета. Това е всичко!!!“, твърди потребител.