Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на "Мастършеф", признава, че се смирява само пред съпруга си, разбра HotArena.


Пловдивчанката напуснала страната ни едва 19-годишна, заради англичанина Малкълм, с когото са заедно и до днес. Опърничавата Силвена отрича да е властната фигура във връзката им, но фактите сочат точно обратното. 


Заради интернационалната й кариера на готвач, Малкълм напуснал работата си и вече 14 години на практика тя е тази, която издържа семейството. Той обаче бил нейна дясна ръка и й помагал в бизнес начинанията й, в това число и менажирането на ресторанта й в лъскав Дубай. 


От края на миналата година топготвачката прелита по 7000 км между емирството и България, за да се справя и със задълженията си в Мастършеф. В ресторанта й Омниа в Дубай ходят както холивудски звезди и арабски принцове, така и туристи и пътешественици. Отличителната й марка е здравословната кухня, а успехите й я нареждат сред най-значимите жени в бизнеса в Близкия изток.


Макар и заклета кариеристка, Силвена е успяла да отгледа двама сина, а вече мечтае и за внуци. Всъщност на хората им е трудно да повярват, че е на 52 години и я карат да издаде тайната на младостта си. 


Силвена е категорична, че причината е, че не яде месо и набляга на зеленчуците. Мнозина обаче са на мнение, че дължи младоликия си вид и на пластичните хирурзи, предават от Ретро.