Участничка в "Стани богат" шашна водещия Михаил Билалов с логореята, която демонстрира в БНТ. Приказливата Катрина Кацарова от София беше на път да накара водещия на предаването и публика да си тръгнат, а зрителите пред малкия екран - да счупят телевизора като след футболен мач между България и Чехия, пише faktor.bg. 

Участничката в шоуто коментира всеки въпрос подробно, като в разсъжденията вкара и любопитни истории от ученическите си години, които изключително силно "вълнуваха" аудиторията. Компютърната специалистка се пошегува, че не била от приказливите. Билалов ѝ върна топката и констатира, че откакто е седнала в стола на богатството, той не може да вземе думата.

Катрина довърши публиката, след като призна, че е получила съвет да играе спокойно и да разсъждава бавно над всеки въпрос. Тя предупреди зрителите, че е дошла в предаването, за да си разказва личните истории, както и два вица, които подготвила предварително. "По-добре шоу, отколкото трагедия", констатира приказливката. Билалов допълни, че по-голямо шоу в "Стани богат" не е гледал. Актьорът на няколко пъти подканяше разговорливата си гостенка да решава ще маркира ли отговор или ще ползва жокер, за да не приключи предаването "до края на деня". 

Още в началото на шоуто Кацарова даде заявка, че на водещия и на зрителите няма да им е лесно. Дали със самоирония или не, самата тя каза, че е важно човек да не е скучен и отегчителен. В един момент Михаил Билалов се отчая и остави събеседничката му да развива теорията, че не италианците, а французите били "жабари", изслуша, както и всички търпеливи зрители за силните предмети на Катрина в училище, за изпита ѝ по детска литература и още куп истории. Междувременно призна, че не е чувала за Светослав Минков и коментира, че името било най-обикновено и ако не го знаеш, няма да предположиш, че бил писател. В крайна сметка обаче с упоритост и безкрайни разяснения към всеки отговор, от промото на БНТ става ясно, че бърбораната е стигнала до въпрос за 10 000 лв. Тази вечер ще стане ясно, дали Катрина ще ги вземе, или отново няма да стигне времето и ще играе цяла седмица, за да чуем всичките ѝ истории.