Тодор Неделев ще бъде продаден през лятото! За подписа на футболиста дори вече има отявлен фаворит и е почти сигурно, че звездата на Ботев Пловдив ще продължи именно там кариерата си.

По информация на PlovdivDerby.com Неделев ще премине в турския гранд Фенербахче. Турците са готови да платят на Ботев Пловдив исканата за правата на Тошко сума, а самият футболист също е съгласен с предложението му от „фенерите“ условия.

Така в касата на Ботев след няколко месеца ще влезне много сериозна сума. Припомняме ви, че една трета от тези пари ще се полагат на Майнц, които запазиха процент от правата на Неделев, за да го пуснат в Ботев Пловдив.

Преди няколко дни спортният директор на канарчетата направи странно изказване пред Канал 3, заявявайки, че Тошко Неделев струва по-малко от 4 милиона лева, което също бе знак, че явно в Ботев Пловдив вече са договорили определена сума с друг клуб, за която да се разделят със звездата си. „Цената му не е точно 4 милиона, а малко по-малко„, бяха точните думи на Адалберт Зафиров.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.