Няколко сватбени агенции в страната от няколко години организират сватби като в американски филми, за които българските булки в миналото само въздишаха. Подобни тържества вече са възможни и у нас, а за да се убедим в това, посетихме една от тези агенции.


Лукс Декор е професионална сватбена и парти агенция, занимаваща се с организирането на сватбени тържества, банкети, рождени дни, фирмени партита, кръщенки и др.

Срещаме се с управителката на агенцията авантюристката Венета Ганчева.


Нашата агенция може да сбъдне всяка мечта и празникът ви ще бъде незабравим. Сватбата е паметно събитие, което една булка помни цял живот и разбира се, се хвали с нея. Затова място за грешки и гафове няма и именно затова се грижим ние. Овен че организираме всичко от началото до края на тържеството, ние се грижим и за незабравимото прекарване на гостите на младоженците. Нашето мото е  “Защото с нас започвате да градите бъдещето си , а ние ще сме щастливи да му дадем неповторим старт!”

Всеобщото погрешно мнение е, че сватбената агенция или сватбеният агент е излишен лукс, но всъщност е точно обратното. Ние спестяваме на клиентите си както пари, така и хиляди главоболия, нерви, разправии.
Лукс Декор предлага цялостна или частична организация, украса, сватбени покани, видео, фото, водеща, DJ , шоу програми, изпълнители от различни жанрове , фойерверки и всичко, от което се нуждаете, за да може сватбеният ви ден да бъде неповторим!

“Партнираме си с известни български дизайнери и фирми, производители на официални тоалети, сватбени рокли и мъжки костюми, за да може в Големия ден всичко да е съчетано в хармония!”, разказва въодушевена Венета.


 "Организирали сме голям брой сватби в цялата страна! Имали сме удоволствието да декорираме сватбени тържества в "Радисън-София", Гранд Хотел София, Принцес Дедеман-София, Санкт Петербург-Пловдив , Новотел -Пловдив, Виенски павилион, Старосел, Благоевград, Сандански... и още много градове! Работим на територията на цялата страна! Правили сме тематични сватби, например " Сватба в старите български традиции", или " Шоколад", или " Бяла магия с кристали".... "Коралова приказка", " Винтидж" сватба, "Рустик-сватба", "Ангели", "Морско дъно" и много други!

Мога да говоря с часове за сватбите, които сме направили, но който има желание, може да разгледа сайта ни (luxdecor-weddings.com) и да се запознае с работата, която сме способни да свършим”, завършва разказа си пред PlovdivGlas.bg Венета.